Известие

Collapse
No announcement yet.

Филтър за клупето

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Филтър за клупето

Здравейте на всикчки, имам следното питане .Някой от вас да е виждал подобно животно в автомобила си и може ли да ми каже къде в София предлагат такъв.

Предполагам , че е за модели без климатик , списък в кои модели се монтира има тук :
    http://www.detta.li/index.php?zone=c...&view=validity

Задавам тези въпроси защото филтъра е универсален , по принцип ми трябва за автомобил на който заводски не се монтира филтър за купето , и ако вашите са подобни на този може да ми свършат прекрасна работа.

Аз търся такъв от 3 години - НЕУСПЕШНО .
    Монтира се на серията която е без климатроник .
    Чакал съм го и с поръчка и накрая пак не можаха да го доставят .
    Не се монтира заводски и поради този факт се намира и трудно .
    Произвежда се само от двама производители ECO и EOL и няма внос за БГ .

Ако намериш някъде да не забравиш да споменеш и тук .
    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от ncuxapp Покажи съобщение
      Здравейте на всикчки, имам следното питане .Някой от вас да е виждал подобно животно в автомобила си и може ли да ми каже къде в София предлагат такъв.

Предполагам , че е за модели без климатик , списък в кои модели се монтира има тук :
      http://www.detta.li/index.php?zone=c...&view=validity

Задавам тези въпроси защото филтъра е универсален , по принцип ми трябва за автомобил на който заводски не се монтира филтър за купето , и ако вашите са подобни на този може да ми свършат прекрасна работа.
      колега знаеш ли диаметъра на филтъра чче ми хрумна нещо тип побългаряване с хепа филтър
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

Колата я имам от 4г. вчера разбрах , че се предлага филтър за купето .Става въпрос за Peugeot 205 GTI , във форума на Peugeot колегите не са виждали такъв, пуснал съм темата тук , в Lancia и Fiat форума с надеждата , че някъде се вгражда заводски. Нямам идея колко е диаметъра на филтъра , мога да премеря колко е отвора при перката и да го сравним с този на Alfa Romeo 164 за да видим има ли съвпадения , но това едва утре ще стане

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
          колега знаеш ли диаметъра на филтъра чче ми хрумна нещо тип побългаряване с хепа филтър
          Няма побългаряване братче ; кузътъ иска пръч .
          От едната страна е леко плосък - ако имаш свален вентилатора за парното може да го видиш за какво става дума , а и трябва да има и борд отстрани след като влезе за да не го засмуче вентилатора .
          Мислел съм си да сваля вентилатора и да правя ТНТМ някъде при стругар но много трудно се сваля пущината в полеви условия .

Първоначално публикувано от ncuxapp Покажи съобщение
          Колата я имам от 4г. вчера разбрах , че се предлага филтър за купето .Става въпрос за Peugeot 205 GTI , във форума на Peugeot колегите не са виждали такъв, пуснал съм темата тук , в Lancia и Fiat форума с надеждата , че някъде се вгражда заводски. Нямам идея колко е диаметъра на филтъра , мога да премеря колко е отвора при перката и да го сравним с този на Alfa Romeo 164 за да видим има ли съвпадения , но това едва утре ще стане
          То и тука май няма много дето да са го виждали . Аз съм го гледал само по снимки в TecDoc и разните сайтове за афтърмаркет чарколяк
          Last edited by Sunny; d.m.y г., 21:11.
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            Няма побългаряване братче ; кузътъ иска пръч .
            От едната страна е леко плосък - ако имаш свален вентилатора за парното може да го видиш за какво става дума , а и трябва да има и борд отстрани след като влезе за да не го засмуче вентилатора .
            Мислел съм си да сваля вентилатора и да правя ТНТМ някъде при стругар но много трудно се сваля пущината в полеви условия .

То и тука май няма много дето да са го виждали . Аз съм го гледал само по снимки в TecDoc и разните сайтове за афтърмаркет чарколяк
            филтъра който имам впредвиде 16,5 см в диаметър а да се ползва старата пластмаса,а за 164 е толко зле за работа около тоя филтър че не ми се мисли
            sigpic

Comment

филтъра който имам впредвиде 16,5 см в диаметър а да се ползва старата пластмаса,а за 164 е толко зле за работа около тоя филтър че не ми се мисли
              Там е работата ,че за да се вземе качествено мярката трябва да се свали вентилатора . Аз затова се и отказах .
              Няма никакво място да се вкара шублер или някакъв друг точен инструмент за да се работи
              Предпочитам да купя едно Пежо 309 или 205 и да го разкостя - все ще е на по-лесно място .

Comment

моя е свален утре ще го премеря
                sigpic

Comment

моя е свален утре ще го премеря
                  Ти си спасението - ако имаш и качествено фото да направиш една две снимки на отвора за да може да го пусна на едни тесни специалисти да го издялкат от пластмаса ако не намерим "оригинален"

Comment

филтъра е ХЕППА с изключително ниска пропускливост на прахови частици и е с диаметър 16,5 см ако мислите че може да ви свърши работа казвайте
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Working...
                    X